Connect with us

Stiri Interne

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Cum a ajuns să stea închisă 3 săptămâni în casă!

Mădălina Ghenea a trecut printr-un episod traumatizant în luna decembrie, atunci când a fost jefuită pe aeroportul din Roma. Iată cum a ajuns frumoasa actriță să stea închisă timp de trei săptămâni în casă!

Publicat

pe

Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Cum a ajuns să stea închisă 3 săptămâni în casă!

Pe data de 11 decembrie 2022, Mădălina Ghenea a fost jefuită pe un aeroport din Roma. I s-au furat atunci bijuterii valoroase. Atunci, românca a spus presei din Italia că acest incident a fost mai mult decât un furt. A fost o operațiune planificată de persoane care o discreditează public deja de mai multă vreme. În ultimele luni, Mădălina spune că a primit mai multe mesaje ciudate și chiar amenințări cu moartea.

Toate acestea au afectat-o extrem de mult și astfel a ajuns să stea închisă în casă timp de trei săptămâni. Experimentează încă atacuri de panică și anxietate din cauza episodului traumatizant din aeroport.

„Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit”, a spus ea pe Instagram.

În prezent, Mădălina speră că hoțul va fi prins de autorități. Chiar ea a fost cel care l-a descris Poliției pe cel care i-a furat valiza cu bijuterii. Asta după ce a încercat să fugă după el, punându-și viața în pericol, după cum chiar ea a povestit.

„Valiza mea de mână a fost furată din portbagaj. După ce s-au încărcat bagajele, m-am urcat în mașină. Am văzut hoțul fugind, am fugit după el. L-am descris Poliției, iar descrierea se potrivește perfect cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere din aeroport. Mi-am riscat și viața până la urmă încercând să fug după el”, a adăugat ea.