Connect with us

Stiri Interne

Mădălina Ghenea, premiată ca influencer la o gală de la Cannes

Mădălina Ghenea a fost premiată pentru activitatea ei din social media în cadrul „World Influencerrs and Bloggers Awards”, gală ce a avut loc zilele trecute la Cannes. După acceptarea premiului, frumoasa româncă a strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes.

Publicat

pe

Mădălina Ghenea, premiată ca influencer la o gală de la Cannes

Are o carieră internațională de succes. Este actriță, model și influencer. Pentru activitatea sa din social media, Mădălina Ghenea a fost premiată la Cannes.

Frumoasa româncă s-a numărat printre vedetele premiate anul acesta la „World Influencers and Bloggers Awards”. Ediția de anul acesta a galei de premiere s-a desfășurat pe Riviera Franceză.

Mădălina Ghenea a atras toate privirile într-o superbă rochie verde Zuhair Murad, accesorizată cu pantofi argintii și bijuterii cu diamante. Spectaculoasa creație i-a pus perfect în valoare trupul de zeiță și pielea bronzată.

„World Influencers and Bloggers Awards” premiază anual persoanele care au un impact pozitiv asupra oamenilor prin campaniile de social media. Se desfășoară an de an în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Advertisement

Așa cum se întâmplă an de an, Mădălina Ghenea a pășit și pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

Mădălina Ghenea, transformată în Sophia Loren. Cu ce ocazie a pozat așa!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de T A B U (@tabuhighlife)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jess (@wearjess)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *