Connect with us

Stiri Interne

Madalina Ghenea si Gerard Butler, departiti, dar… impreuna!

Se pare ca, in ciuda tuturor zvonurilor cu privire la o despartire, Madalina Ghenea si Gerard Butler sunt inca impreuna, mai fericiti ca niciodata. Cel putin asta reiese din declaratia pe care frumoasa romanca a dat-o recent unei publicatii din Italia.

Publicat

pe

madalina-ghenea-gerard-butler

S-au scris vrute si nevrute despre relatia tumultoasa dintre Madalina Ghenea si Gerard Butler, idila „presarata” cu o sumedenie de despartiri si impacari.

madalina-ghenea-gerard-butler1

De ceva vreme insa, toata lumea era convinsa ca cei doi si-au spus adio, definitiv de aceasta data, si ca fiecare este gata sa mearga mai departe cu viata sa.

Se pare insa ca lucrurile nu stau deloc asa, iar Madalina si Gerard ar forma inca un cuplu fericit.

madalina-ghenea-gerard-butler2

Acest „amanunt” a iesit la iveala dupa ce frumoasa romanca a acordat un interviu unei publicatii din Italia, vorbind la superlativ despre barbatul cu care se iubeste in prezent. Desi nu a mentionat numele acestuia, toata lumea a inteles ca vorbeste despre Gerard Butler.

madalina-ghenea-gerard-butler3

Conform ziarului Click!, Madalina a declarat ca, desi este prima data cand are un iubit mai in varsta, Butler avand 44 de ani, ea priveste acest lucru ca pe ceva pozitiv fiindca are foarte multe de invatat de la el.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *