Connect with us

Stiri Interne

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, săruturi în public la Veneția

Așa cum se întâmplă mereu în ultimii ani, Mădălina Ghenea a fost invitată la Festivalul de Film de la Veneția, unde a bifat o apariție spectaculoasă. Actrița nu a fost singură, ci însoțită de iubitul ei, tenismenul Grigor Dimitrov.

Publicat

pe

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, săruturi în public la Veneția

Mădălina Ghenea se numără printre vedetele care au fost prezente anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la Veneția.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, actrița a bifat una dintre cele mai reușite apariții pe red carpet, atrăgând toate privirile celor prezenți.

De data aceasta însă, Mădălina nu a fost singură la Veneția. Aceasta l-a avut alături pe bărbatul cu care se iubește de câteva luni, tenismenul Grigor Dimitrov.

Cei doi se iubesc la nebunie și nu se sfiesc să împărtășească săruturi și gesturi tandte în public.

Advertisement

Până a ajunge la festival, Mădălina și Grigor au făcut o plimbare romantică cu barca pe celebrele canale venețiene.

Mădălina a participat la premiera filmului Origin din cadrul Festivalului de Film. Ea a strălucit într-o rochie albă spectaculoasă, creație Pinko.

Primele zvonuri despre relația Mădălinei cu Grigor Dimitrov au apărut la începutul verii. Cei doi și-au recunoscut rapid iubirea public și își fac adesea declarații de amor pe rețelele de socializare. În plus, românca obișnuiește să fie prezentă la meciurile importante ale iubitului ei pentru a-l susține.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Advertisement

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *