Connect with us

Stiri externe

Mădălina Ghenea și Sophia Loren, față în față la un eveniment din Milano. Cum s-a afișat românca!

Despre Mădălina Ghenea s-a spus tot timpul că este „noua Sophia Loren”. Chiar și în filmul House of Gucci, lansat anul trecut, românca a jucat rolul legendarei actrițe. Acum, frumoasa româncă și legendara actriță italiană au fost față în față la un eveniment din Milano!

Publicat

pe

Mădălina Ghenea și Sophia Loren, față în față la un eveniment din Milano. Cum s-a afișat românca!

Mădălina Ghenea are o frumusețe atemporală și o feminitate aparte. De când și-a început cariera la nivel internațional, a fost adesea comparată cu Sophia Loren. Chiar și în filmul House of Gucci, frumoasa româncă a fost aleasă să joace rolul legendarei actrițe.

Recent, Mădălina Ghenea s-a întâlnit față în față cu Sophia Loren la un eveniment desfășurat în Milano. A fost chiar inaugurarea restaurantului legendarei actrițe italiene. Da, Sophia Loren și-a deschis restaurant în Milano. O locație elegantă în care doritorii se pot răsfăța cu delicioase preparate italienești.

La 88 de ani, Sophia Loren arată fabulos. Are o eleganță și o feminitate aparte. La propriul eveniment, a purtat un costum alb, accesorizat cu bijuterii cu diamante și ochelari de soare.

Mădălina Ghenea a atras și ea toate privirile, așa cum se întâmplă de fiecare dată. A purtat o rochie roșie cu decolteu adânc și un colier statement.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *