Connect with us

Stiri externe

Maddox, marturie împotriva lui Brad Pitt în lupta pentru custodie!

Despărțirea dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu a fost deloc una pe cale amiabilă. Acum Maddox, unul dintre copiii celor doi, a depus mărturie împotriva tatălui său în lupta pentru custodie!

Publicat

pe

Maddox, marturie împotriva lui Brad Pitt în lupta pentru custodie!

Maddox, fiul adoptat al Angeliei Jolie și Brad Pitt, a depus mărturie împotriva tatălui său în cadrul procesului de divorț ce include de altfel și lupta pentru custodia copiilor. Conform presei internaționale, declarațiile tânărului din instanță cu privire la Brad Pitt nu au fost deloc în avantajul acestuia din urmă.

Mai mult decât atât, s-ar părea că Maddox vrea să renunțe definitiv la numele de Pitt. Lucru cu care însă mama Angelina Jolie nuar fi de acord.

O altercație dintre Maddox și Brad Pitt ar fi avut loc în anul 2016. Ceea ce ar fi determinat-o atunci pe Angelina să pună punct căsniciei cu actorul. În prezent, aceasta ar urma să depună dovezi ale abuzului domestic în procesul de divorț și custodie.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună 6 copii: Maddox (19 ani), Pax (17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani).

La scurt timp după ce aceștia au depus actele de divorț în 2016, s-a aflat că Bard Pitt era investigat de FBI și Asistența Socială din LA. Motivul? Fusese abuziv fizic și verbal cu copiii săi. Se pare însă că acea investigație nu a dus nicăieri, iar Brad nu a putut fi acuzat de ceva concret.

În prezent, instanța de judecată le cere acordul celor doi pentru ca și Shiloh, Knox și Vivienne să depună măturie în proces.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. La acea vreme, el era încă soțul lui Jennifer Aniston. S-au căsătorit în Franța în 2014 după o relație de 10 ani. S-au despărțit însă doi ani mai târziu.

Angelina Jolie vinde tabloul istoric primit de la Brad Pitt