Connect with us

Stiri externe

Madonna a făcut supradoză de opioide? De ce a fost resuscitată cu Narcan!

Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a ajuns de urgență la spital în stare gravă, inconștientă. Din primele informații, cauza ar fi fost o infecție bacteriană. Presa internațională speculează însă acum că ar fi putut fi vorba despre o surpadoză de opioide. De ce a fost vedeta resuscitată cu Narcan?

Publicat

pe

Madonna a făcut supradoză de opioide? De ce a fost resuscitată cu Narcan!

În urmă cu aproape două săptămâni, Madonna a ajuns de urgență la spital, în New York, în stare gravă. Vedeta a fost intubată cel puțin o noapte, după ce a fost găsită inconștientă la domiciliul său.

Din fericire, pericolul a trecut, iar deși medicii erau destul de rezervați inițial, celebra artistă și-a revenit și a fost externată. În prezent, se află într-o perioadă de recuperare. Conform primelor informații, o infecție bacteriană ar fi fost cea pentru care vedeta aproape că și-a pierdut viața.

Publicațiile internaționale scriu însă acum că cei care au găsit-o inconștientă pe Madonna i-au administrat acesteia Narcan. Această substanță este în general utilizată pentru a reduce efectele opioidelor. Din acest motiv, mulți s-au întrebat dacă artista nu ar fi suferit de fapt o supradoză de opioide.

Narcanul are însă multiple întrebuințări. El mai poate fi administrat și pentru a anula efectele unui șoc septic acut. Se pare că Madonna ar fi suferit acest șoc septic pe fondul infecției bacteriene puternice.

La începutul acestui an, Madonna a anunțat că își va lansa turneul „Celebration” în onoarea celor 40 de ani dedicați carierei muzicale. Acesta urma să debuteze pe 15 iulie la Rogers Arena din Vancouver, însă în lumina evenimentelor recente, managerul artistei a anunțat că proiectul se amână.

Infecțiile bacteriene sunt afecțiuni cauzate de creșterea bacteriilor sau de toxine. Cele mai comune tipuri de infecții bacteriene includ infecții pulmonare, ale tractului urinar, ale pielii sau ale tractului gastrointestinal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)