Connect with us

Stiri externe

Madonna ii ia partea lui Elton John in scandalul cu Dolce & Gabbana!

Scandalul dintre Elton John si faimosii designeri Dolce & Gabbana a ajuns si la urechile Maddonei, care si-a exprimat punctul de vedere referitor la subiectul copiilor nascuti prin fertilizare in vitro si mame surogat. Iata ce a spus vedeta!

Publicat

pe

madonna-elton-john

Madonna, una dintre cele mai controversate figuri ale tuturor timpurilor, si-a exprimat recent parerea cu privire la scandalul dintre Elton John si designerii Dolce & Gabbana.

madonna-dolce-gabbana

Diva a postat, pe Instagram, o imagine in care apare tinand un copil in brate, fotografie ce face parte din campania de iarna 2010/2011 Dolce & Gabbana, in dreptul careia a scris si un mesaj.

dolce-gabbana-elton-john

„Toti copiii au suflet, indiferent de modalitatea prin care ajung pe acest pamant si de familiile din care provin. Nu e nimic sintetic la un suflet. Deci cum putem sa anulam fertilizarea in vitro si mamele surogat? Fiecare suflet are rolul de a ne invata o lectie. Dumnezeu e in toate, chiar si in tehnologie! Suntem aroganti sa credem ca putem face ceva fara ajutor divin. Ganditi-va inainte de a vorbi! #livingforlove”, sunt cuvintele scrise de Madonna pe Instagram.

madonna-copii

La randul ei, Madonna are doi copii adoptati.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *