Connect with us

Stiri externe

Madonna, pozata in palatul ei din Portugalia pentru Vogue Italia

Madonna ne-a primit cu bratele deschise in vila ei din Portugalia si radiaza de frumusete pe coperta lunii august a revistei Vogue Italia.

Publicat

pe

 

Diva muzicii pop are 59 de ani, arata senzational si putem observa acest lucru pe coperta ultimului numar al revistei Vogue Italia. Sedinta foto a avut loc chiar in noua ei vila din Lisabona. Ea a pozat pentru doua coperti diferite, iar amandoua au ca motiv principal versul “One Day out of Life”, din melodia hit a aniilor ‘80.

Prima coperta o surprinde pe Madonna intinsa pe iarba si imbracata intr-o rochie mini din dantela de la Yves Saint Laurent. Picioarele ii sunt puse in valoare de dresurile negre pana la coapse. In completarea look-ului au venit accesoriile si rujul intr-o nuanta inchisa.

“Thank you Mert and Marcus for capturing the beauty and magic that is Lisbon!” – a scris Madonna pe Instagram

Cea de-a doua coperta Vogue o infatiseaza pe Madonna intr-o ipostaza visatoare, mai relaxata, in care frumusetea ei naturala este subliniata. Poza este alb negru, iar rochia Yves Saint Laurent cu umerii goi se imbina perfect cu atmosfera surprina de fotografulMarcus.

In interiorul revistei, o alta fotografie alb-negru a imortalizat o Madonna angelica, imbracata in alb, cu o coronita cu flori pe cap si care se joaca impreuna cu fetitele ei Mercy James (12 ani) si gemenele Estere si Stelle (5 ani). Madonna este si mama fiicei Lourdes Leon (21 de ani) si a fiilor Rocco Ritchie (17 ani) si David Banda Mwale Ciccone Ritchie (12 ani).

Madonna se pregateste, in curand, pentru aniversarea celor sase decade din viata si isi doreste sa marcheze momentul printr-o strangere de fonduri pentru copiii defavorizati din Malawi.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *