Connect with us

Stiri Interne

Mai stie cineva prima piesa lansata de Antonia inainte sa devina celebra?

Antonia a devenit faimoasa abia prin 2010, dupa ce a lansat hitul Morena, insa, cu doi ani inainte, si-a incercat norocul in muzica printr-un featuring de care nu isi mai aminteste aproape nimeni. Iata ce facea la acea vreme.

Publicat

pe

Mai stie cineva prima piesa lansata de Antonia inainte sa devina celebra

Antonia a devenit faimoasa in 2010 multumita hitului sau de atunci, Morena. Cu doi ani inainte, revenita in tara dupa multi ani petrecuti in Statele Unite, artista a inregistrat si a lansat un featuring despre care nu mai stie aproape nimeni.

Este vorba de piesa Roses on Fire, pe care o canta alaturi de proiectul Pink Room. Clipul a fost filmat atunci pe strazile Bucurestiului si este departe de calitatea productiilor sale ulterioare. Antonia apare cantand si dansand in centrul orasului, la volanul unui taxi, ori pe panouri publicitare montate pe cladirile metropolei. Dincolo de calitatea mediocra a clipului, un lucru este cert: vedeta era la fel de frumoasa ca si in prezent.

De mentionat ca abia dupa un a de la acel clip avea sa il cuoasca pe Vinzenzo Castellano si sa se marite cu el. Acesta a declarat acum ceva timp: “Ea era prietenă cu iubita pe care o avea pe atunci unchiul meu, Joshua. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă. Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei”.

I ❤️ you mom.

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *