Connect with us

Stiri Interne

Maine seara incepe Burlacul la Antena 1! Iata ce vom vedea in primul episod!

Maine seara, la Antena 1, incepe noul sezon al emisiunii „Bulacul”, avandu-l ca protagonist pe Andrei Andrei si pe Andreea Mantea in rol de prezentatoare. Iata la ce sa ne asteptam de la primul episod!

Publicat

pe

burlacul

Maine seara incepe Burlacul la Antena 1, de la ora 20:30! 20 de tinere, diferite ca înfatisare si fel de a fi, dar unite de acelasi scop, sa-l cucereasca pe „Burlacul” Andrei Andrei, intra in competitia pentru cel alaturi de care isi pot petrece restul vietii.

burlacul1

Andrei le va cunoaste pe frumoasele femei care ravnesc la inima lui intr-un cadru de poveste, Domeniul Manasia, iar pretendentele, ferm convinse ca o prima impresie puternica nu se uita niciodata, isi scot la inaintare intregul arsenal de seductie. Studente, artiste, femei puternice, cu povesti de viata uluitoare spera sa isi faca o aparitie de zile mari si ii pregatesc lui Andrei, pentru prima intalnire, cadouri care mai de care mai speciale si suprinzatoare.

burlacul3

Andrei declara ca, in ceea ce-l priveste, femeia ideala trebuie sa fie „normala, dar sa aiba nebunia ei, calda, naturala, sincera”, iar cele 20 de tinere vor avea la dispozitie doar doua ore pentru a-l convinge ca se pot ridica la nivelul idealului sau si ca merita sa fie luate in calatoria vietii lor, in Portugalia.

burlacul2

Ritualuri de seductie, unele mai discrete, altele de-a dreptul indraznete, replici cu subinteles, schimburi de priviri si chiar conflicte izbucnite, nimic din toate acestea nu va lipsi din prima editie din cel de-al V-lea sezon al emisiunii „Burlacul” pentru ca, la final, in cadrul ceremoniei trandafirului, doar 10 norocoase vor primi biletul catre Portugalia.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *