Connect with us

Stiri Interne

Mama lui Dan Bălan, ca o adolescentă la 65 de ani

Ludmila, mama lui Dan Bălan, arată incredibil de bine la 65 de ani. Artista din Republica Moldova pare să sfideze înaintarea în vârstă și se prezintă ca o femeie energică, plină de viață, cu un look de adolescentă.

Publicat

pe

Mama lui Dan Bălan, ca o adolescentă la 65 de ani

Mama lui Dan Bălan arată extraordinar la cei 65 de ani pe care i-a împlinit în primăvară. Artista are cu siguranță gene foarte bune, însă totodată duce un stil de viață sănătos și. În plus, probabil, apelează la tratamente estetice de efect. Astfel, Ludmila Bălan are un look de adolescentă și nimeni nu îi poate ghici vârsta doar privind-o.

Vedeta de peste Prut este foarte energică, face sport și are o siluetă de invidiat. Dovadă stau toate aparițiile sale și fotografiile postate în social media, care ne arată cât de ferită este aceasta de efectele înaintării în vârstă.

Conform unica.md, artista adoră să înoate și spune despre apa mări că este terapie pentru suflet și trup. Ea mănâncă o singură dată pe zi și savurează fiecare masă, iar unul dintre secretele sale de frumusețe îl reprezintă lămâia. Aceasta folosește lămâie pe ten pentru exfoliere și îndepărtarea celulelor moarte.

Ludmila Bălan a debutat în televiziune la doar 19 ani. În anii 90, a prezentat emisiuni pentru copii. S-a mutat ulterior în Tel Aviv, alături de soțul ei, devenit ambasador al Moldovei în Israel, pentru ca apoi să revină la Chișinău pentru a realiza emisiunea „Tanti Ludmila Show”. În 2013 s-a lansat în muzică, însă a rămas în continuare fidelă și televiziunii.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *