Connect with us

Stiri externe

Marc Anthony s-a căsătorit. Cum arată urmașa lui Jennifer Lopez

Marc Anthony și-a găsit aleasa! Celebrul artist s-a căsătorit în weekend cu Nadia Ferreira, o tânără fostă Miss Univers, originară din Paraguay. Iată cum arată urmașa lui Jennifer Lopez!

Publicat

pe

Marc Anthony s-a căsătorit. Cum arată urmașa lui Jennifer Lopez

Marc Anthony s-a căsătorit pentru a patra oară. La 54 de ani, artistul și-a oficializat relația cu iubita mult mai tânără.

Anthony se iubea de mai puțin de un an cu frumoasa Nadia Ferreira, fostă Miss Univers, originară din Paraguay.

Nunta a avut loc în weekend, la Muzeul de Artă Perez din Miami. De la eveniment nu au lipsit celebritățile. Printre invitații de seamă s-au numărat David Beckham, Salma Hayek sau Lin Manuel Miranda.

Până în prezent, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu Dayanara Torres (2000 – 2004), Jennifer Lopez (2004 – 2014) și Shannon de Lima (2014 – 2016). El este de altfel și tatăl micuților Emme și Max, gemenii lui JLo. După despărțire, Anthony și Jennifer au rămas în relații bune. Sunt chiar și astăzi buni prieteni, iar el se implică în viața copiilor pe care îi au împreună. Cu toate astea, diva nu a participat la nunta fostului ei soț.

În ziua cea mare, Nadia Ferreira a strălucit într-o rochie de mireasă spectaculoasă, în vreme ce Anthony a purtat un costum elegant semnat Christian Dior.