Connect with us

Stiri externe

De ce a acceptat Margot Robbie sa joace goala in „The Wolf Of Wall Street”?

Margot Robbie este noul star de la Hollywood dupa ce a jucat in pelicula „The Wolf Of Wall Street” alaturi de Leonardo DiCaprio si Jonah Hill. In film, actrita in varsta de 23 de ani este protagonista unor scene de nuditate frontala pe care le-a acceptat doar de dragul faptului ca filmul este regizat de Martin Scorsese.

Publicat

pe

 

Ce nu fac actorii ca sa joace intr-un film regizat de Martin Scorsese, in care Leonardo DiCaprio joaca rolul principal? Daca Jonah Hill a acceptat sa munceasca sapte luni pentru un salariu minim de doar 60.000 de dolari, iata ca actrita Margot Robbie a acceptat sa joace complet goala tot de dragul de a isi trece in CV o colaborare cu cei doi.

„Nuditatea este diferita in aceasta epoca, datorita Internetului. Mi-am asumat ca daca accept sa ma dezbrac complet o sa apara apoi filmulete pe YouTube, variante in slow motion… Acest fapt nu are repecusiune doar asupra mea ci si asupra fratilor mei, asupra bunicilor”, declara Margot pentru LOOK Magazine.

„Sunt scenarii care includ scene de nuditate doar ca sa fie ceva de genul acesta in film, nu pentru ca povestea le-ar justifica. Un astfel de rol n-as putea sa-l accept. In The Wolf Of Wall Street toata povestea cerea scene de nuditate, iar in plus aveam sansa de a lucra alaturi de Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio. N-am putut sa refuz o astfel de oportunitate”, continua Margot.