Connect with us

ADPM Coffee Break

Plange cu un ochi, rade cu altul! In plin scandal de divort, Mariah Carey a fost desemnata cea mai longeviva artista din lume!

Mariajul ei cu Nick Cannon pare sa fie pe butuci, dar Mariah Carey are cel putin un motiv de fericire. Revista TIME a desemnat-o drept cea mai longeviva diva pop din 1960 si pana in prezent. Jurnalistii de la celebra publicatie au ajuns la concluzia ca Mariah Carey se poate mandri cu cea mai lunga si mai de succes cariera dintre toti marii artisti.

Publicat

pe

time-top1

Revista TIME a luat in calcul toti artistii care, din 1960 si pana astazi au reusit sa patrunda in prestigiosul top Billboard 10, apreciindu-i pe cei care au intrat de cele mai multe ori in acest clasament, au fost pe locuri fruntase si au rezistat acolo cat mai multa vreme.

time-top2

Se pare ca cel mai bun din cariera lui Mariah Carey a fost 2005, atunci cand diva a lansat melodii precum „We Belong Together”, „Don’t Forget About Us” sau „Shake It Off”.

De asemenea, rau nu i-a mers nici in 1995, atunci cand a lansat „Fantasy” si „One Sweet Day”, impreuna cu Boyz II Men.

time-top3

Artista a vaut ceva mai putin noroc cu cel de-al 14-lea album de studio, „Me. I Am Mariah„, care s-a vandut in doar 103.000 de exemplare.

Mariah Carey le-a influentat carierele si altor artiste, precum Ariana Grande, Britney Spears, Beyonce, Pink si Rihanna.

time-top4

Ca tot veni vorba despre Rihanna, frumoasa artista originara din Barbados, ea (2008 si 2010) impreuna cu rapper-ul 50 Cent (2003 si 2005) au fost desemnati artostii cu cariere relativ scurte.

time-top6

Katy Perry a dominat anii 2010 si 2011 cu hituri precum „California Girls”, „Firework”, „Teenage Dream”, „E.T.” si „Last Friday Night”.

time-to7

Baietii de la Boyz II Men s-au bucurat de succes indeosebi in anii 1994 si 1995, gratie unor hituri precum „I’ll Make Love to You”, „On Bended Knee” si „Water Runs Dry”.

time-top7

Surprinzator, Beyonce, care a ajuns pe primul loc in topul Forbes 100, a dominat decat un an. Este vorba despre 2003, cand a lansat piese ca si „Crazy in Love” sau „Baby Boy”.

Paul McCartney, George Harrison and John Lennon. Ringo Starr

Legendara trupa Beatles a dominat anul 1964 cu 11 hituri, Elvis Presley a avut 3 hituri in 1960, iar cel mai bun an al lui Michael Jackson a fost 1983, cu 6 hituri.

time-top9

Artistul cu cel mai bun an din toate timpurile s-a dovedit a fi Usher care, in 2004, a avut 5 piese care au rezistat in top un total de 88 de saptamani.