Connect with us

News

Mariah Carey, idila cu dansatorul Bryan Tanaka?

Parasita de cateva zile de miliardarul australian, Mariah Carey nu se ascunde deloc in casa si pare sa nu-si planga deloc necazul. Trei seri la rand, Mariah si-a scos prietenii la masa in restaurante celebre din Hollywood, iar din anturaj nu a lipsit dansatorul Brian, despre care se spune ca ar fi noul ei iubit.

Publicat

pe

mariah-carey-dansator-2

mariah-carey-dansator

Mariah Carey a fost parasita de James Parker saptamana trecuta, cu doar cateva luni inainte de nunta. Mariah si miliardarul australian planuiau sa se casatoreasca la inceputul anului 2017, insa cei doi s-au certat in timpul vacantei petrecute in Grecia in luna septembrie. Nu se cunosc exact cauzele scandalului si se stie doar ca cearta are de-a face cu cativa membri din staff-ul cantaretei.

Tabara lui Mariah a negat faptul ca despartirea are de-a face cu modul extravagant cu care Mariah cheltuie banii, iar gurile rele speculeaza faptul ca James ar fi fost extrem de gelos pe dansatorul Bryan Tanaka. Acesta a primit interdictia de a mai intra in Caesar’s Palace din Las Vegas.

mariah-bryan-2

Pentru a-i arata miliardarului ca este cea mai mare diva, Mariah a inceput jocul nervilor si se afiseaza acum peste tot cu Bryan Tanaka. Mariah si-a scos anturajul la masa in trei seri consecutive, iar duminica seara au facut show in fata paparazzilor la iesirea din restaurantul Catch din Beverly Hills. Din peisaj nu a lipsit Bryan Tanaka, care a impartit aceeasi limuzina cu Mariah.

mariah-8

Cantareata nu a renuntat la inelul de logodna in forma de fluturas primit de la Parker, care valoreaza 10 milioane de dolari. Mariah poarta inca bijuteria, insa pe cealalta mana.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *