Connect with us

News

Mariah Carey, parasita de logodnic inainte de nunta. Milionarul s-a suparat ca diva cheltuieste prea mult!

James Parker i-a dat papucii lui Mariah Carey, fiind revoltat de faptul ca artista cheltuieste mult prea mult. Cei doi s-au despartit astfel cu doar cateva luni inainte de nunta lor, pe care artista a mediatizat-o excesiv in ultima perioada.

Publicat

pe

mariah-carey-iubit-casino1

Mariah Carey cheltuieste atat de mult incat logodnicul ei, James Parker, a carui avere este estimata la sute de milioane de dolari, a cazut pe ganduri si s-a decis sa puna punct relatiei. Cei doi s-au despartit cu doar cateva luni inainte de nunta, programata pentru inceputul anului viitor.

mariah-carey-rochie-mireasa-2

Un alt motiv de despartire a fost faptul ca Mariah si-a lansat de curand propriul ei reality show, „Mariah’s World”, in care a inceput sa dea foarte multe detalii din viata personala. James este un barbat foarte discret, iar decizia artistei de a-si expune viata pe tapet nu a fost deloc pe placul sau.

mariah-carey-inel

Mariah Carey va pleca din relatia cu James Parker cu o avere frumusica, inelul ei de logodna fiind estimat la suma de 10 milioane de dolari. Mariah si James au aparut pentru prima data in public ca si cuplu in vara anului 2015, iar la inceputul acestui an anuntau ca se pregatesc de nunta. Diva isi alesese deja rochia de mireasa.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *