Connect with us

News

Mariah Carey, primul interviu dupa concertul esuat de Anul Nou! Iata ce spune despre cele intamplate in Times Square!

Mariah Carey a inceput anul cu stangul, asta dupa ce mult-asteptata prestatie live din Times Square, in noaptea de Anul Nou, s-a transformat intr-un esec de rasunet. Mariah trebuia sa cante trei piese, insa a iesit de pe scena la mijlocul celui de-al doilea cantec.

Publicat

pe

mariah-carey

Mariah Carey a dat primul interviu dupa prestatia-dezastru din noaptea de Anul Nou, atunci cand a parasit scena din Times Square New York fara sa cante. Mariah a fost invitata speciala la emisiunea live de pe ABC „New Year’s Rockin’ Eve With Ryan Seacrest”, iar ceea ce se anunta concertul serii s-a transformat repede intr-un esec de rasunet. Motivul: cantareata nu si-a putut auzi vocea in casca.

„Tot ceea ce pot spune este ca Dick Clark, producatorul emisiunii, este o persoana incredibila si sunt norocoasa ca am lucrat cu el inca de la debutul meu in muzica. Sunt insa de parere ca Dick nu ar fi lasat un artist sa treaca prin ceea ce am trecut eu pe scena. Am fost ingrozita de aceasta eroare tehnica. Asta nu inseamna ca nu voi mai canta in emisiuni live de acum inainte. Voi face asta, insa nu voi avea incredere in alte persoane decat in cele din echipa mea”, a declarat Mariah pentru Entertainment Weekly.

„Fanii mei adevarati m-au sustinut si multumesc tuturor celor din media care au relatat acest eveniment exact asa cum s-a intamplat. Am avut un sezon de Sarbatori foarte frumos, care insa s-a transformat intr-un dezastru in noaptea de Anul Nou”, continua Mariah.

Reprezentantii artistei au aruncat vina pe producatorii show-ului de televiziune, indicand ca a fost o intentie clara de sabotaj a lui Mariah pentru ca emisiunea sa beneficieze de publicitate. Mariah a repetat pentru acest show cu o zi inainte si in ziua de Anul Nou la 3pm si totul a mers perfect. Cu cateva minunte inainte de a urca pe scena, Mariah s-a plans ca nu-si aude vocea in casca, insa i s-a spus ca lucrurile se vor regla in momentul in care va urca pe scena. Cantareata nu a vrut sa-si anuleze prestatia si a avut incredere in producatori, insa cand a ajuns in fata publicului nu a putut auzi nimic din ceea ce se intampla.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *