Connect with us

Stiri Interne

Mariana Vatamanu, premiată la Business Leaders Awards 2022, pe coperta AOB Magazine

Mariana Vatamanu, PR Agent și specialist în comunicare, a primit anul acesta premiul special „International Leader in Communication” în cadrul primei ediții a Business Leaders Awards, organizat de YOLO Media. O adevărată maestră în domeniul comunicării, Mariana Vatamanu apare pe coperta celui mai recent număr al publicației italiene AOB Magazine.

Publicat

pe

Mariana Vatamanu, premiată la Business Leaders Awards 2022, pe coperta AOB Magazine

Anul acesta, YOLO Media, agenția de PR fondată de Sorin Duțoiu și Christian Stan, a organizat prima ediție a Business Leaders Awards, prin care au acordat premii speciale unor oameni de marcă din diferite domenii de activitate.

Mariana Vatamanu, PR Agent și o adevărată maestră a comunicării, cu o carieră impresionantă la nivel internațional, a primit premiul special „International Leader in Communication”.

Acum, Mariana Vatamanu apare pe coperta celui mai nou număr al publicației italiene AOB Magazine.

„Finalul lui 2022 a venit cu momente extrem de frumoase. Mai întâi, am primit din partea YOLO Media această distincție pentru întreaga carieră pe care mi-am construit-o prin multă muncă în domeniul comunicării. Este o reală bucurie să vezi că eforturile îți sunt recunoscute și că reușești să te situezi printre cei mai buni în domeniul tău de activitate. Mulțumesc, YOLO Media. O altă bucurie enormă este faptul că am apărut, împreună cu acest premiu, pe coperta revistei italiene AOB Magazine. Mulțumesc! Sunt onorată”, a declarat Mariana Vatamanu.