Connect with us

Uncategorized

Mariana Vatamanu, specialist în comunicare, premiată în cadrul Business Leaders Awards 2022

Mariana Vatamanu, PR Agent și specialist în comunicare, a primit premiul special „International Leader in Communication” în cadrul primei ediții a Business Leaders Awards, organizat de YOLO Media.

Publicat

pe

Mariana Vatamanu, specialist în comunicare, premiată în cadrul Business Leaders Awards 2022

Anul acesta, YOLO Media a organizat prima ediție a Business Leaders Awards, prin care au acordat premii speciale unor oameni de marcă din diferite domenii de activitate.

Mariana Vatamanu, PR Agent și o adevărată maestră a comunicării, cu o carieră impresionantă la nivel internațional, a primit premiul special „International Leader in Communication”.

„Este o mare onoare pentru mine că am primit această distincție pentru întreaga carieră. E minunat să vezi că eforturile pe care le depui zilnic sunt recunoscute. Iubesc meseria pe care mi-am ales-o și consider că, indiferent de domeniul în care activezi, este o reală bucurie să vezi că te situezi printre cei mai buni. Sunt recunoscătoare pentru toate proiectele frumoase la care am lucrat de-a lungul timpului și promit că voi continua să muncesc la fel de mult și să mă implic trup și suflet în proiecte în care cred. Mulțumesc, YOLO Media”, a declarat Mariana Vatamanu.