Connect with us

Stiri Interne

Marilu Dobrescu dezvăluie procedura secretă. Cum s-a chinuit ani de zile!

Marilu Dobrescu le-a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele de socializare în ce a constat procedura secretă cu care i-a ținut în suspans o perioadă lungă de timp. Iată cum s-a chinuit influencera ani de zile și prin ce momente dificile a trecut.

Publicat

pe

Marilu Dobrescu dezvăluie procedura secretă. Cum s-a chinuit ani de zile!

Marilu Dobrescu se bucură de succes în mediul online. Doar pe Instagram, comunitatea ei a depășit jumătate de milion de urmăritori. În ultimele luni, ea a tot vorbit în mediul online despre o procedură secretă. Fanii s-au întrebat multă vreme despre ce este vorba, însă Marilu spunea că va dezvălui totul la momentul potrivit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARILU (@mariludobrescu)

Iată că acest moment a venit. Dezvăluirea a fost făcută printr-un videoclip postat pe YouTube. Marilu nu apare singură în acest clip, ci alături de iubitul ei, Iustin Petrescu. Așa era și norma să se întâmple, având în vedere că el i-a fost alături pe tot acest parcurs anevoios al procedurii secrete.

În ce a constat însă această procedură? Este vorba despre fertilizarea in vitro. Marilu și Iustin și-au dorit enorm să devină părinți. Medicii le-au dat însă o veste cruntă: acest lucru nu este posibil pe cale naturală în cazul lor.

Deși un proces chinuitor și fără garanția unei reușite, cei doi și-au dorit să facă fertilizare in vitro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARILU (@mariludobrescu)

„În ultimii doi ani am fost numai pastilată și injectată”, a povestit ea pe YouTube.

După a treia încercare, Marilu părea că iese învingătoare din această luptă. Ea a rămas însărcinată, dar sarcina nu a fost una viabilă. Lucrurile nu s-au oprit aici și tratamentele chinuitoare au continuat. Din nefericire însă, după șapte încercări nereușite, cei doi au hotărât să renunțe.