Connect with us

News

Marilyn Monroe a avut o relatie cu o tanara de 16 ani?!?

Marilyn Monroe a fost si va ramane intotdeauna un veritabil sex-simbol! Totusi, o ipoteza socanta cu privire la orientarea sa sexuala a fost lansata de catre Tony Jerris in cartea intitulata “My Little Secret”.

Publicat

pe

Se pare ca cea mai iubita blonda a tuturor timpurilor nu numai ca ar fi avut intalniri romantice cu alte staruri de cinema precum Joan Crawford, Marlene Dietrich, Elizabeth Taylor sau Barbara Stanwyck, dar ar fi sedus o fata in varsta de doar 16 ani. Tanara se presupune ca era cea care conducea fan clubul lui Marilyn de la acea vreme.

Pe numele sau Jane Lawrence, tanara ar fi petrecut o noapte fierbinte alaturi de Marilyn Monroe. Conform autorului Tony Jerris, cele doua s-ar fi apropiat foarte mult dupa ce au petrecut ore in sir povestind despre problemele copilariei.

“Jane a cunoscut-o pe Marilyn pe cand avea 12 ani fiindca tatal ei adoptiv conducea departamentul legal al studioului RKO”, a declarat Tony Jerris pentru RadarOnline.com.

“Curand cele doua au devenit prietene apropiate realizand ca desi in perioade cu totul diferite (Marylin fiind cu 14 ani mai mare decat Jane), au crescut in acelasi orfelinat. Pe langa asta, nici una din ele nu isi cunostea tatal biologic. S-au apropiat una de cealalta datorita vietilor asemanatoare pe care le-au dus pana la un punct”, a continuat autorul.

“Jane intotdeauna era foarte confuza in ceea ce priveste sexualitatea ei. I-a povestit despre asta lui Marilyn, iar aceasta a fost foarte intelegatoare. Cuvintele lui Marylin Monroe catre Jane au fost urmatoarele: ‘Indiferent care sunt preferintele tale sexuale, dragostea ramane dragoste’!”, a relatat Jerris in interviul pentru RadarOnline.com.

Acesta a cunoscut-o pe Jane Lawrence in anul 2001 si a devenit confidentul si partenerul ei de afaceri.

Cu toate ca Jane mai incercase relatii si cu alte femei, noaptea pe care a petrecut-o in 1955 alaturi de Monroe a reprezentat apogeul sexualitatii sale. Jane a mers in Apartamentul lui Marilyn din Los Angeles. Ce a urmat se intelege de la sine…

Jane i-a povestit lui Tony Jerris ca in acea noapte actrita bause sampanie si luase cateva pastile de Nembutal, explicandu-i fetei ca “Sampania ma face sa fiu fericita. Pastilele ma ajuta sa fiu fericita mai repede!”.

“Jane a fost luata prin surprindere atunci cand Marilyn, idolul ei, a sarutat-o! Urmatoarele minute au fost de vis pentru Jane al carui puls crestea pe masura ce saruturile lui Marilyn se inteteau. Apoi usor, s-au mutat din living in dormitor. Ceea ce a simtit atunci alaturi de Marilyn era cu totul nou pentru ea. Fetele cu care Jane mai fusese erau timide si ezitante, nu pasionale si increzatoare precum Marilyn.”, a marturisit in continuare Tony Jerris.

Se pare ca noaptea de dragoste dintre cele doua s-a mai repetat apoi de cateva ori, ceea ce a ajutat-o pe Jane sa constientizeze ca este lesbiana. Nu acelasi lucru insa se poate spune si despre vedeta filmului “Barbatii Prefera Blondele”. Despre ea, autorul Jerris considera ca era “un spirit liber si atat”.

Jane si Marilyn au ramas prietene apropiate pana la tragica disparitie a celei din urma, la data de 5 august 1962.

Mai multe detalii pot fi citite in cartea “My Little Secret”