Connect with us

Stiri externe

Marilyn Monroe nud, fotografie nemaivazuta pana acum!

A fost una dintre cele mai frumoase si mai dorite femei ale tuturor timpurilor, iar visul multor barbati era sa o vada goala! Au ocazia acum, intr-o fotografie nud nepublicata niciodata pana in prezent.

Publicat

pe

marilyn-monroe-nud1

Marilyn Monroe nud! A fost una dintre cele mai frumoase, mai invidiate si mai dorite femei din lume, iar milioane de barbati visau sa o poata admira goala. Iata ca acest lucru se poate intampla acum, la multi ani dupa trecerea ei in nefiinta, intrucat a fost data publicitatii o fotografie nemaivazuta pana acum cu Marilyn Monroe nud.

marilyn-monroe-nud2

Fotografia a fost realizata in anul 1949, pe vremea cand Marilyn nu era inca faimoasa in lumea intreaga. Avea pe atunci 22 de ani, nu reusea sa isi gaseasca un job si avea nevoie disperata de bani. A fost convinsa de fotograful Tom Kelley sa pozeze nud, job contra caruia a fost platita cu 50 de dolari. Pentru ca era rusinata de ceea ce facuse, Marilyn nu a semnat cu numele ei adevarat, ci sub pseudonimul Mona Monroe. In plus, l-a rugat pe fotograf sa faca tot ce poate pentru ca nimeni sa nu o recunoasca in fotografia nud.

marilyn-monroe-nud3

Chiar si atunci cand imaginea a fost facuta publica si multi au banuit ca insasi Marilyn Monroe este cea dezgolita din poza, ea a negat vehement acest lucru, intrucat asta ar fi putut sa-i distruga cariera ca star de cinema.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *