Connect with us

Stiri externe

Adevarul surprinzator! Marilyn Monroe – frumusete naturala sau determinata de bisturiu?

Notitele unui medic care indica faptul ca Marilyn Monroe a apelat la chirurgia estetica pentru a-si corecta unele defecte fizice vor fi scoase la licitatie luna viitoare, impreuna cu un set de radiografii ale regretatei actrite.

Publicat

pe

marilyn-monroe-operatii-estetice7

Un set de 6 radiografii si un dosar ce ofera informatii despre istoricul medical al lui Marilyn Monroe urmeaza a fi scoase la licitatie, putand fi achizitionate contra unei sume ce se invarte intre 15.000 si 30.000 de dolari, in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 9 si 10 noiembrie in Beverly Hills.

Notitele chirurgului plastic Michael Gurdin par sa confirme speculatiile conform carora Marilyn Monroe, celebra actrita atat de apreciata pentru frumusetea ei aproape ireala, a apelat la bisturiu in scopuri estetice.

marilyn-monroe-operatii-estetice

Actualul proprietar al dosarului medical si al setului de radiografii doreste sa isi pastreze anonimatul si a marturisit ca a primit aceste „obiecte” direct de la Michael Gurdin, drept cadou.

„Nimeni nu a crezut cu adevarat ca Marilyn s-a supus unor operatii estetice. Intotdeauna totul s-a oprit la nivel de zvonuri si speculatii. Toti si-au dorit mereu sa creada ca frumusetea ei era naturala”, explica Martin Nolan, directorul executiv al casei de licitatii Julien’s Auctions.

marilyn-monroe-operatii-estetice1

Notitele chirurgului arata ca in anul 1950, Marilyn si-a facut implant de cartilagiu la nivelul barbiei.

„La vremea aceea, in anii ’50, oamenii nu apelau la chirurgia plastica. Este ceva foarte nou”, adauga Nolan.

marilyn-monroe-operatii-estetice2

Radiografiile au fost facute pe data de 7 iunie 1962, cu doar doua luni inainte ca regretata actrita sa-si piarda viata la doar 36 de ani, in urma unei supradoze cu barbiturice. Moartea ei a fost catalogata drept sinucidere.

marilyn-monroe-operatii-estetice3

De asemenea, a doua zi dupa efectuarea acestor radiografii, Monroe a fost concediata de 20th Century Fox din pricina faptului ca era mai mereu absenta de pe platourile de filmare ale peliculei „Something’s Got To Give”.

marilyn-monroe-operatii-estetice4

In anul 2010, un alt set de trei radiografii ale actritei ce datau din 1954 au fost vandute la licitatie contra sumei de 45.000 de dolari.

O carte auto-biografica scoasa pe piata de chirurgul Norman Leaf in 2010 sustinea ca Marilyn Monroe si-ar fi facut in anul 1950 o operatie estetica la nivelul barbiei, citand aceleasi notite ale medicului Michael Gurdin. In plus, Leaf mai spune ca actrita ar fi fost suspusa si unei operatii de rinoplastie.

marilyn-monroe-operatii-estetice5

Doctorii au folosit numele de Joan Newman pe radiografiile lui Marilyn Monroe, acestea aratand ca actrita avea 1.68 m inaltime si 52 de kilograme.

In plus, s-ar parea ca legendara actrita ar fi avut o sarcina extrauterina in anul 1957.

marilyn-monroe-operatii-estetice6