Connect with us

Stiri externe

Martha Stewart, ședință foto în costum de baie la 81 de ani

Martha Stewart este invidiată de multe femei pentru că, la cei 81 de ani pe care îi are, arată foarte bine și are un tonus extraordinar. În ciuda vârstei înaintate, aceasta a acceptat să pozeze în costum de baie pentru coperta celebrei publicații Sports Illustrated.

Publicat

pe

Martha Stewart, ședință foto în costum de baie la 81 de ani

Deși are 81 de ani, Martha Stewart arată ca la 50 și timpul pare să se fi oprit în loc pentru ea. Să fi descoperit ea, oare, secretul tinereții fără bătrânețe? Se poate! Celebru antreprenor în industria de lifestyle, Martha Stewart a devenit recent cea mai în vârstă persoană care a apărut pe coperta Sports Illustrated. Nu oricum, ci în costum de baie!

Toți cei care au văzut imaginile au rămas plăcut surprinși de forma fizică extraordinară a vedetei americane. Aceasta spune că nu are nicio operație estetică, iar felul în care arată se datorează exclusiv stilului său de viață sănătos. De asemenea, intervențiilor minim invazive la care apelează pentru a încetini trecerea timpului.

„Nu am avut nicio operație estetică. Am un păr foarte sănătos și bun. Beau suc verde în fiecare zi. Îmi iau vitaminele. Mănânc foarte sănătos. Am medici foarte buni pentru piele. Sunt foarte atentă la soare. Port pălării și mă dau cu cremă de protecție solară în fiecare zi”, a declarat ea.

Vedeta s-a pregătit intens pentru această ședință foto. Aceasta spune că nu s-a înfometat, dar a avut grijă în ultimele luni să nu consume carbohidrați și să facă Pilates.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *