Connect with us

Stiri Interne

Mărturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred în COVID-19?

Andreea Esca a povestit aseară calvarul prin care a trecut în ultima perioadă, după ce ea, soțul și fiul ei au fost infectați cu COVID-19. Dar oare mărturisirea ei emoționantă, încărcată cu detalii cutremurătoare, i-a convins și pe cei care nu cred în existența coronavirusului?

Publicat

pe

Mărturisirea Andreei Esca i-a convins pe cei care nu cred în COVID-19?

După două săptămâni în care au existat doar speculații pe seama acestui subiect, Andreea Esca a vorbit aseară public despre calvarul prin care a trecut în ultima vreme. Atât ea, cât și soțul și fiul ei, au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și intrenați în spital. Soțul vedetei, Alexandre Eram, a făcut o formă severă a bolii și mutat la Terapie Intensivă, acolo unde s-a luptat pentru viața lui.

Interviul cu Andreea Esca, difuzat aseară la Știrile Pro TV, a fost unul emoționant. Încărcat cu detalii cutremurătoare despre ce înseamnă cu adevărat COVID-19. Chiar și pentru un om perfect sănătos.

Invitat într-o emisiune a postului Digi24, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre impactul pe care consideră că l-au avut declarațiile Andreei Esca. Mai ales asupra acelora ce nu cred în existența COVID-19 și sfidează toate recomandările autorităților. Punându-se astfel pe ei, dar punându-i și pe cei din jur, într-un real pericol.

Cazul Andreea Esca: „Am avut COVID-19!” Soțul ei a fost intubat la terapie intensivă!

„O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Dar nu am văzut-o niciodată aşa cum am văzut-o în această seară. Este o profesionistă a ştirilor, a meseriei, care frizează mereu perfecţiunea. Acum nu a mai fost profesionistă. A fost amatoare. În sensul profund al cuvântului, acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic sau preot, nişte vieţi şi nişte suflete. Prin ceea ce a spus şi cum a spus.

Cred că până şi doamna aceea care a pălmuit vânzătoarea în magazin, atât de agresivă şi ignorantă, dacă a văzut-o pe Andreea Esca în această seară, s-a mai clintit înăuntrul ei. Acestea sunt câteva lucruri pe care cred eu că a reuşit să le transmită Andreea Esca în această seară într-o situaţie deloc simplă pentru ea.

Andreea a făcut un lucru foarte greu, nu ştiu câţi dintre noi l-ar putea face: să povesteşti ce i se întâmplă unei persoane iubite, care a ajuns până în pragul morţii. Ca să faci aşa ceva în astfel de momente, este cu totul ieşit din comun. Maximum ce poţi face ca gazetar”, a dezvăluit Cristian Tudor Popescu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *