Connect with us

News

Matthew Perry, starul din serialul „Friends”, mai gras cu 25 de kilograme! Afla motivul!

Matthew Perry a scapat de cateva dependente nocive si a dat de alta, la fel de nociva. Dupa ce a renuntat sa mai consume droguri si alcool, Matthew Perry a devenit obsedat de mancare, iar actorul s-a ingrasat cu 25 de kilograme in doar trei luni de zile.

Publicat

pe

matthew-perry
De nerecunoscut! Asta se poate spune lesne despre Matthew Perry, actorul din serialul de comedie „Friends”, care este acum mai gras cu 25 de kilograme.

perry3

Matthew a fost fotografiat vineri seara pe Aeroportul din Los Angeles, fiind prima aparitie publica a actorului dupa cateva sesiuni de dezalcoolizare si reabilitare. Matthew Perry a fost dependent de alcool si de pastile, iar acesta si-a recunoscut viciile intr-un interviu acordat lui Pierce Morgan in urma cu cateva luni.

Dupa ce a scapat de la reabilitare, Matthew a inlocuit dependentele sale cu mancarea, acesta ingrasandu-se cu nu mai putin de 25 de kilograme.

In anul 1997, Perry intra pentru prima data intr-o clinica specializata, vreme de 28 de zile, fiind dependent de Vicodin. In anul 2001, Perry ajungea din nou la medic fiind dependent de afetamine, metadona, alcool si Vicodin.

Perry a recunoscut ca nu a consumat insa niciodata cocaine si heroina, acesta fiind motivul pentru care inca mai este in viata. „Datorita faptului ca nu m-am atins niciodata de heroina inca mai sunt aici. Am reusit sa raman pozitiv. Altfel, nu as fi fost in viata. Cand eram in liceu colegii mei aveau marijuana in dulapioare, insa cei de acum folosesc heroina”, a declarat actorul in interviul acordat lui Pierce Morgan.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *