Connect with us

Stiri externe

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit! Și-au pecetluit iubirea printr-un ritual satanist

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cei doi formează din vara lui 2020 unul dintre cele mai excentrice cupluri de la Hollywood. Cererea în căsătorie a avut loc la umbra copacului sub care s-au îndrăgostit și s-a încheiat atipic. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit! Și-au pecetluit iubirea printr-un ritual satanist

Momente de maximă fericire pentru Megan Fox și Machine Gun Kelly. Cei doi au anunțat oficial, pe rețelele de socializare, faptul că s-au logodit.

Megan Fox a postat pe Instagram un filmuleț cu momentul cererii în căsătorie, care a avut loc pe data de 11 ianuarie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Advertisement

„Cumva, un an și jumătate mai târziu, mi-a cerut să mă mărit cu el. După ce am trecut prin iad împreună și am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată că este posibil. La fel ca în fiecare dintre viețile anterioare și viitoare, am spus DA. Și apoi ne-am băut reciproc sângele”, a scris actrița pe social media.

În trecut, Machine Gun Kelly a dezvăluit că obișnuiește să poarte la gât o fiolă cu sângele iubitei sale. De altfel, relația lor este una excentrică ce a atras întotdeauna atenția tabloidelor intrenaționale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de the Blonde Don (@machinegunkelly)

Advertisement

Machine Gun Kelly a postat și el un filmuleț cu inelul pe care Megan Fox îl poartă mândră pe deget. Sunt de fapt două inele care se poartă împreună pentru a crea un întreg. Unul cu diamant și celălalt cu smarald, care îmbinate formează o inimă.

„Da, în această viață și în fiecare dintre vieți. Sub aceleași ramuri sub care ne-am îndrăgostit, i-am cerut să îmi devină soție. Știu că tradiția spune să oferi un inel, dar eu mi-am dorit două. Smaraldul (piatra zodiei ei) și diamantul (piatra zodiei mele). Inele magnetice care se atrag unul pe celălalt și formează inima obscură care este dragostea noastră”, a scris muzicianul pe Instagram.

Megan Fox l-a parasit pe Brian Austin Green si in 2015, cand actorul era imobilizat la pat!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *