Connect with us

Stiri externe

Megan Markle a mințit în timpul interviului cu Oprah! Certificatul de căsătorie dovedește că nu s-a căsătorit înainte de ceremonia oficială!

La aproape două săptămâni de când a fost difuzat în Statele Unite, interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat lui Oprah generează încă reacții în presa internațională. Se pare că Meghan a mințit în fața camerei, iar certificatul de căsătorie demonstrează acest lucru.

Publicat

pe

Megan Markle a mințit în timpul interviului cu Oprah! Certificatul de căsătorie dovedește că nu s-a căsătorit înainte de ceremonia oficială!

Certificatul de căsătorie demonstrează că Meghan Markle și Prințul Harry nu s-au căsătorit cu 3 zile înainte de ceremonia oficială. Așa cum, de altfel, Meghan a povestit în cadrul interviului cu Oprah.

MailOnline a publicat documentul care aruncă în aer declarațiile Ducesei, conform cărora s-ar fi căsătorit cu Prințul Harry în cadrul unei ceremonii private la Kensington Palace.

În interviul cu Oprah, Meghan a spus că și-a dorit ca acea zi să fie doar despre ei și iubirea lor. Știa că nu va fi așa la ceremonia oficială. Astfel că ea și Harry ar fi schimbat jurămintele cu 3 zile înainte, în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Că de fapt atunci s-ar fi căsătorit oficial, iar ceremonia de pe 19 mai ar fi fost făcută pentru restul lumii.

Întrebat de presă cum au stat lucrurile, reprezentantul celor doi a declarat acum că ceremonia anterioară nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost doar un schimb de jurăminte, în intimitate, între cei doi.

„Știi, cu trei zile înainte de nuntă, ne-am căsătorit. Nimeni nu știe asta”, au fost cuvintele lui Meghan Markle în interviul cu Oprah.

Aceasta a declarat că i-au cerut Arhiepiscopului să îi căsătorească în casa lor din incinta Palatului Kensington. Certificatul de căsătorie arată însă că cei doi chiar s-au căsătorit pe 19 mai 2018, atunci când a avut loc nunta oficială.

Meghan Markle a jucat cartea rasismului. Ce răspuns i-a oferit Regina!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *