Connect with us

Stiri externe

Meghan Markle compară utilizatorii Social Media cu narcomanii

În cadrul unui summit virtual la care a participat recent, Meghan Markle a vorbit deschis despre pericolele utilizării platformelor de social media, comparând chiar utilizatorii de Instagram, TikTok sau Facebook cu narcomanii.

Publicat

pe

Meghan Markle compară utilizatorii Social Media cu narcomanii

Meghan Markle s-a numărat printre speakerii de la summit-ul virtual Most Powerful Women Next Gen. Mare parte din speech-ul ei a fost despre pericolele din social media. Meghan i-a asemănat chiar pe utilizatorii de rețele sociale cu narcomanii. Deși vreme de mai mulți ani a avut un cont personal de Instagram și chiar un blog, Meghan Markle spune că în prezent nu mai folosește deloc platformele de social media.

Înainte de a-și închide contul de Instagram în 2018, Meghan avea peste 1.9 milioane de urmăritori. De asemenea, a mai folosit Facebook și Twitter în trecut.

„E ceva algorithmic acolo ce creează o obsesie. Lucru deloc sănătos pentru oameni. Mă îngrijorează faptul că oamenii au devenit obsedați de social media. A devenit practice o dependență. Cred că social media poate da dependență la fel ca drogurile”, a spus Meghan Markle.

„Am făcut o alegere personal de a nu mai avea conturi pe rețelele de socializare. Lucru care este extrem de benefic pentru mine”, a mai adăugat fosta Ducesă de Sussex.

8 ocazii când Meghan Markle s-a îmbrăcat precum Prințesa Diana