Connect with us

Stiri externe

Meghan Markle este ”obsedată de bani”. Cine spune asta!

Meghan Markle este „obsedată de bani”, afirmație făcută de un scriitor regal care susține că Ducesa de Sussex spera, atunci când l-a cunoscut pe Prințul Harry, că va ajunge miliardară prin căsătoria cu acesta. Meghan ar fi fost extrem de dezamăgită când ar fi aflat că Prințul nu stă în realitate atât de bine la capitolul finanțe.

Publicat

pe

Meghan Markle este ”obsedată de bani”. Cine spune asta!

Se vorbește despre Meghan Markle că ar fi într-o permanentă căutare de faimă, dar iată că celebritatea nu ar fi singura obsesie a Ducesei. Un scriitor regal a dezvăluit recent că Meghan este „obsedată de bani”. Tom Bower a fost invitat în cadrul emisiunii GB News, unde a vorbit despre începuturile relației dintre ea și Prințul Harry.

Autorul volumului „Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” nu a prea avut cuvinte de laudă la adresa lui Meghan.

„Marea dezamăgire a lui Meghan Markle a fost că Prințul Harry avea foarte puțini bani. Ea își imaginase că el valora sute de milioane, dacă nu miliarde. Meghan vrea să meargă în mașini luxoase și să călătorească în avioane private”, a declarat Tom Bower.

Înainte ca Harry și Meghan să părăsească Marea Britanie și Familia Regală, aceștia trăiau din finanțele obținute de pe urma Ducatului de Cornwall. După mutarea în America, Charles le-ar fi plătit celor doi circa 2 milioane de lire sterline anual. Acești bani însă abia dacă acopereau cheltuielile administrative.

În celebrul interviu pe care Oprah Winfrey l-a realizat cu Harry și Meghan, acesta a declarat că singurii lor bani sunt cei moșteniți de la mama lui.

„Am doar ceea ce mi-a lăsat mama. Fără asta, nu am fi putut trăi”, spunea Prințul.

Documentarul Netflix și cartea biografică a Prințului Harry le-ar fi rotunjit însă acestora conturile cu sume importante.