Connect with us

Stiri externe

Meghan Markle, frustrată că nu putea păstra rochiile de la evenimente. Cum a păcălit protocolul!

Deși poate părea la fel de glam, viața la Casa Regală diferă de cea de la Hollywood. La Casa Regală există rigori care trebuie respectate. Meghan Markle era frustrată că nu putea păstra rochiile de la evenimente și gratuitățile primite de la designeri. Cum a păcălit protocolul?

Publicat

pe

Meghan Markle, frustrată că nu putea păstra rochiile de la evenimente. Cum a păcălit protocolul!

De-a lungul anilor, presa internațională a tot scris despre relația tensionată pe care Meghan Markle ar fi avut-o cu angajații de la Palatul Kensington. Pe atunci Ducesă de Sussex, actriței îi era greu să respecte rigorile impuse de Casa Regală.

Era obișnuită ca la Hollywood, unde se putea bucura în voie de gratuitățile primite de la designeri. Produse de lux primite in dar, precum rochii, bijuterii sau cosmetice. Protocolul însă îi interzicea acum să păstreze orice astfel de cadou. Motivul? Membrii Casei Regale nu au voie să ofere favoruri comerciale. Cu alte cuvinte, nu se cade nici măcar să pară că ar face reclamă anumitor brand-uri.

Astfel, Meghan Markle era frustrată că nu putea păstra rochiile de la evenimente. Și nici zecile de cadouri exclusiviste care îi erau trimise zilnic la palat. Acest lucru a fost scos la iveală prima dată de autoarea Tina Brown. Recent, a fost cumva confirmat de Prințul Harry, în cartea pe care a lansat-o azi.

Bineînțeles, Harry încerca să își apere soția, nu să o atace. Voia să demonteze zvonurile conform cărora Meghan nu se înțelegea cu angajații de la Kensington. A dat-o în schimb de gol că, încălcând protocolul regal, păstra cadourile pe care le primea. Oferea o parte din ele staff-ului.

„Împărțea cu femeile din birou toate gratuitățile primite. Haine, parfumuri, produse de machiaj”, a spus Harry.