Connect with us

Stiri externe

Meghan Markle redevine bloggeriță. Ce are de gând să facă!

Pe vremea când era actriță, înainte de a-l cunoaște pe Harry, Meghan Markle avea un blog intitulat The Tig. Ducesa a fost nevoită să îl închidă însă odată ce a intrat în Familia Regală. Acum, Meghan plănuiește să redevină bloggeriță. Iată ce are de gând să facă!

Publicat

pe

Meghan Markle redevine bloggeriță. Ce are de gând să facă!

Meghan Markle a avut un blog înainte de a intra în Familia Regală, website pe care a fost nevoită să îl închidă în momentul căsătoriei cu Prințul Harry. Acum, la șase ani distanță, se pare că Ducesa a primit o primă aprobare oficială pentru a-și relansa blogul de lifestyle și wellness, anunță The Mirror.

Ce înseamnă The Tig? Numele este unul inspirat din denumirea vinului preferat al lui Meghan, Tiganello. Aceasta a depus deja actele necesare relansării la Oficiul pentru mărci și brevete din Statele Unite.

Pe lângă conținutul de wellness, Meghan ar urma să ofere cititorilor săi și sfaturi în ceea ce privește relațiile personale. Blogul ar urma să le ofere Ducilor de Sussex o nouă sursă de venit.

Încă de când au părăsit Marea Britanie și implicit Familia Regală, Harry și Meghan apelează la tot felul de artificii pentru a-și rotunji veniturile. Este și cazul documentarului Netflix, al cărții autobiografice a Prințului și al podcastului pe care l-au realizat cei doi.

În documentarul de pe Netflix, Meghan a vorbit despre blogul pe care l-a avut înainte de a deveni Ducesă.

Advertisement

„Nu a fost doar un hobby, ci a devenit, în timp, o afacere de mare succes. Nu am fost niciodată genul de persoană care să facă un singur lucru. Cred că așa s-a născut site-ul meu. A fost despre modă, o grămadă de rețete culinare și călătorii – toate lucrurile pe care le iubeam”, spunea ea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *