Connect with us

Stiri externe

Meghan Markle și Kate Middleton, diferență imensă de stil

Întotdeauna s-au făcut comparații între Meghan Markle și Kate Middleton, inclusiv în ceea ce privește stilul. Dacă înainte existau asemănări, în ultima vreme Meghan pare că vrea să atragă atenția prin ținute decoltate, despre care să vorbească lumea. Ținute care îi sunt permise de când nu mai are restricțiile Casei Regale.

Publicat

pe

Meghan Markle și Kate Middleton, diferență imensă de stil

Kate Middleton și Meghan Markle. Ambele căsătorite cu prinți. Una cu Prințul William, cealaltă cu Prințul Harry. Una este perfect integrată în Familia Regală, cealaltă a renunțat alături de soțul ei la rolurile din Casa Regală. Una admirată, cealaltă controversată.

Între cele două există și o diferență mare de still, accentuată mai ales în ultima vreme. Kate Middleton este Ducesa perfectă care adoptă întotdeauna ținute ce respectă protocoalele Casei Regale. Meghan Markle, în schimb, vrea să atragă atenția prin ținute sexy și decoltate. Genul de outfit-uri pe care nu a putut să le poarte când trebuia să respecte restricțiile impuse de Familia Regală.

Doar în ultima săptămână, cele două au avut apariții publice aflate la poluri opuse.

Kate Middleton a avut o întâlnire cu supraviețuitorii Holocaustului care au fost prezentați în expoziția sa de fotografie. Cu această ocazie, Ducesa a purtat o bluză Alexander McCqueen de inspirație militară, pantaloni bleumarin și pantofi din piele întoarsă. Și-a completat outfit-ul cu un sacou Catherine Walker și o broșă Remembrance.

Pe de altă parte, Meghan Markle și Harry au participat zilele trecute la un eveniment red carpet în New York. Meghan a purtat o rochie roșie semnată Carolina Herrera, cu trenă și decolteu adânc. Decolteu pe care protocolul nu îi dădea voie să îl afișeze pe vremea când era ducesă în Marea Britanie. Și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc, din satin, creație Giuseppe Zanotti.

Meghan Markle, decoltată cum nu putea să fie când era ducesă în Anglia

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *