Connect with us

Stiri externe

Meghan Markle si Printul Harry, acte caritabile in Los Angeles pe timp de pandemie!

Meghan Markle si Printul Harry au fost pentru prima oara surprinsi impreuna de cand s-au mutat in Los Angeles. Acestia livrau pachete cu mancare oamenilor cu risc crescut in contextul pandemiei COVID-19.

Publicat

pe

Meghan Markle si Printul Harry, acte caritabile in Los Angeles pe timp de pandemie!

De cand s-au mutat in Los Angeles, Printul Harry si Meghan Markle au fost pentru prima oara surprinsi impreuna saptamana aceasta. Au fost vazuti livrand miercuri pachete cu produse alimentare in numele Organizatiei Angel Food.

Harry si Meghan au fost surprinsi de camerele de supraveghere din zona apartamentelor comunitare Sierra Bonita din West Hollywood. O echipa de securitate a insotit cuplul intr-un SUV separat, dar cei doi au mers singuri la apartamente pentru a livra pachetele de mancare.

Imbracati casual, Harry și Meghan au respectat noile reguli ale Californiei cu privire la acoperirea fetei, emise de guvernatorul Gavin Newsom pe 15 aprilie.

Harry a ales sa-si acopere fata cu o bandana albastra. Meghan a optat pentru o masca chirurgicala alba. Cei doi au purtat, de asemenea, cate o singura manusa pe mana dreapta.

Meghan si Harry au facut doua zile de voluntariat saptamana aceasta. Au livrat mancare persoanelor cu boli cronice care prezinta un risc mai mare pe fondul pandemiei COVID-19.

Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat in Los Angeles din Vancouver Island (Canada) la finele lunii martie.

O femeie din Missouri este sosia lui Meghan Markle