Connect with us

Stiri externe

Meghan spune că protejează animalele, Harry merge la rodeo

Prințul Harry a reușit să înfurie organizațiile pentru drepturile animalelor participând la rodeo. Asta în ciuda faptului că Meghan militează public pentru drepturile și protejarea necuvântătoarelor. PETA descrie acțiunea lui Harry ca fiind „extrem de dezamăgitoare”.

Publicat

pe

Meghan spune că protejează animalele, Harry merge la rodeo

Prințul Harry a stârnit furie în rândul militanților pentru drepturile animalelor după ce a participat la un eveniment tip rodeo. Mai ales că Meghan, soția sa, a declarat în repetate rânduri public faptul că protejează animalele.

Cu un look de veritabil Indiana Jones, Harry a participat sâmbătă la evenimentul Stockyards Rodeo din Fort Worth, Texas.

Reacțiile iubitorilor de animale au apărut după ce prietenul și biograful neoficial al familiei Sussex, Omid Scobie, a postat pe Twitter o fotografie cu Harry la eveniment.

Militanții pentru drepturile animalelor au reacționat imediat în mediul online.

Organizația PETA a declarat: „Este extrem de dezamăgitor să vezi că Prințul Harry a făcut greșeala de a participa la un rodeo. O modalitate de distracție grosolană și învechită pentru cowboyii plictisiți care văd animalele ca pe niște lucruri. La aceste evenimente, participanții folosesc tot felul de instrumente barbare pentru a chinui animalele care încearcă să fugă pentru a-și salva viața.”

„Este de neconceput că Prințul ar considera rodeo ca fiind distractiv. Având în vedere activismul ducesei în problemele legate de drepturile animalelor”, a scris un internaut pe Twitter.

Prințul Harry și Meghan Markle vor înapoi în familia regală