Connect with us

Stiri externe

Melania și Donald Trump, prima apariție în public de la înmormântarea Ivanei Trump

Melania și Donald Trump au bifat săptămâna aceasta prima apariție publică după înmormântarea Ivanei Trump, la aproximativ patru luni distanță de momentul tragicei morți a fostei soții a magnatului.

Publicat

pe

Melania și Donald Trump, prima apariție în public de la înmormântarea Ivanei Trump

Melania și Donald Trump au bifat zilele trecute prima apariție publică după înmormântarea Ivanei Trump. Presa internațională speculează începerea unei campanii electorale pentru următoarele alegeri prezidențiale din SUA.

Cei doi au fost săptămâna aceasta la Morton and Barbara Mandel Recreation Center din Palm Beach, Florida. Acolo au votat Melania și Donald Trump cu ocazia alegerilor de la jumătatea mandatului. Alegeri pentru reprezentanții celor două camere ale Congresului. Este vorba despre 435 de locuri în Camera Reprezentanților și 35 de locuri în Senat.

Melania Trump a fost zâmbitoare și relaxată. Asta în ciuda speculațiilor conform cărora nu și-ar dori să mai revină vreodată la Casa Albă. Extrem de elegantă, într-o ținută chic ce poartă semnătura Alexander McQueen. Conform presei internaționale, prețul rochiei se ridică la 2.000 de euro. Fosta Primă Doamnă și-a accesorizat ținuta cu o geantă Hermes Kelly. Prețul acesteia? Peste 30.000 de euro.

Advertisement