Connect with us

Stiri externe

Emotionant! Membrii trupei ABBA s-au reunit dupa 34 de ani! Iata cum arata!

Membrii trupei ABBA s-au reunit cu ocazia deschiderii restaurantului mediteranean din Stockholm detinut de Björn Ulvaeus. Iata cum arata legendarii artisti la 34 de ani de cand trupa lor s-a destramat!

Publicat

pe

abba

Membrii trupei ABBA s-au reunit, la 34 de ani de cand formatia cu care au scris istorie s-a destramat. Artistii nu au sustinut niciun concert, ci au luat parte la evenimentul de deschidere restaurantului cu specific grecesc pe care il detine Björn Ulvaeus, unul din membrii trupei.

Cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa ii vada din nou impreuna pe cei patru care au dominat topurile internationale in perioada 1972-1982.

abba2

Artistii din trupa ABBA, Agnetha Fältskog (65 de ani), Björn Ulvaeus (70 de ani), Benny Andersson (69 de ani) si Anni-Frid Lyngstad (70 de ani) au refuzat pana acum sa se reuneasca, sa lanseze un nou album sau sa sustina un turneu international, chiar daca li s-a oferit pentru acest lucru 1 miliard de dolari.

Cei patru prefera ca realizarile din tinerete sa vorbeasca in locul oricarui proiect derulat la varsta actuala. Ce-i drept, chiar si stand acasa, fara sa faca nimic, cei patru castiga milioane de euro anual din drepturile de difuzare a pieselor lor, din vanzarile de albume si din drepturile de autor din musicalul Mamma Mia ce se joaca peste tot in lume.