Connect with us

Stiri externe

Merg Prințul Harry și Meghan Markle la încoronarea Regelui Charles?

A mai rămas mai puțin de o lună până la încoronarea Regelui Charles, eveniment istoric ce va avea loc pe data de 6 mai la Londra. Vor fi alături Prințul Harry și Meghan Markle de familia regală în ziua cea mare?

Publicat

pe

Merg Prințul Harry și Meghan Markle la încoronarea Regelui Charles?

În ciuda divergențelor din ultimii ani, se pare că Regele Charles își dorește ca fiul său cel mic, Prințul Harry, să participe la ceremonia de încoronare ce va avea loc pe 6 mai la Londra. Conform publicației The Mirror, familia regală încearcă să îi convingă pe Harry și pe soția sa, Meghan Markle, să meargă în Marea Britanie pentru a lua parte la evenimentul istoric.

Cum încearcă să îi convingă?

Aceeași publicație scrie că printre stimulentele gândite sunt locuri preferențiale la ceremonie, dar și posibilitatea ca Harry și Meghan să își păstreze titlurile de Duce și Ducesă de Sussex chiar dacă au părăsit oficial familia regală.

„Harry a spus clar că ideea de a participa la încoronare și a se purta frumos în fața lumii ca apoi să își piardă oricum titlul nu încape în discuție. Deși chiar el s-ar putea decide la un moment dat să renunțe la titlu din proprie voință, el se opune ideii ca acesta să îi fie luat cu forța. Îl deranjează că este pus pe aceeași treaptă cu Andrew și sunt amândoi prezentați publicului drept prinții cu probleme, atâta timp cât circumstanțele sunt total diferite”, a declarat o sursă pentru The Mail on Sunday.

The Sun scrie că Harry ar putea participa la încoronare fără Meghan Markle, aceasta urmând să rămână în California alături de cei doi copii ai cuplului, Archie și Lilibet.

Totuși, această ipoteză este pusă sub semnul întrebării. Micuțul Archie împlinește patru ani pe data de 6 mai și este puțin probabil ca familia să nu își dorească să fie împreună cu această ocazie.

Luna trecută, Harry declara: „Se pot întâmpla multe între acum și atunci. Ușa este întotdeauna deschisă, iar mingea este la ei. Sunt multe de discutat și sincer sper că vor fi dispuși să punem lucrurile la punct.”

The Daily Express scrie că până și Prințul William este dispus să facă totul pentru a-și aduce fratele mai mic în Marea Britanie cu ocazia încoronării.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *