Connect with us

Stiri externe

Merg Prințul Harry și Meghan Markle la ziua Regelui Charles?

A mai rămas puțin până la aniversarea Regelui Charles, care împlinește anul acesta vârsta de 75 de ani. Vor fi Prințul Harry și Meghan Markle alături de familia regală în ziua cea mare?

Publicat

pe

Merg Prințul Harry și Meghan Markle la ziua Regelui Charles?

Regele Charles al III-lea împlinește vârsta de 75 de ani pe 14 noiembrie. Va fi o aniversare importantă, prima după încoronarea ce a avut loc în primăvară la Londra. Cu siguranță, Regele își va dori să petreacă alături ee familie această zi specială.

Întrebarea de pe buzele tuturor este: vor fi prezenți Prințul Harry și Meghan Markle la aniversarea Regelui?

Conform presei internaționale, cei doi nu au primit încă nicio invitație în acest sens.

Un reprezentant al celor doi a negat vehement informația conform căreia Harry și Meghan ar fi refuzat invitația de a-i fi alături Regelui la ceas aniversar.

Advertisement

„În ciuda titlurilor publicate de presa din Marea Britanie, nu a existat nicio invitație la ziua de naștere a Majestății Sale. Este dezamăgitor ca Sunday Times să raporteze greșit această poveste”, a declarat reprezentantul Ducilor de Sussex.

Purtătorul de cuvânt se referă la o știre publicată de Times pe 5 noiembrie. În articol scria că Harry a primit invitația la Clarence House cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, dar a refuzat să fie prezent alături de Meghan.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *