Connect with us

News

Michael Douglas a petrecut Ziua Recunostintei la Disneyland

Actorul Michael Douglas pare sa se simta mai bine! Acesta si-a petrezut ieri Ziua Recunostintei la Disneyland, impreuna cu sotia si cei doi copii ai sai.

Publicat

pe

Cu toate ca se zvonea saptamana trecuta ca Michael Douglas nu va mai prinde Anul Nou, actorul pare sa se simta mai bine.

Acesta a petrecut Ziua Recunostintei alaturi de Chaterine Zeta Jones si de copiii lor Dylan (10 ani) si Carys (7 ani) in cel mai fericit loc de pe Pamant: parcul Disneyland din Florida, California.

Cu acest prilej, actorul din „Wall Street” a declarat ca face pasi buni in procesul de vindecare intrucat tumora sa de la gat se micsoreaza. Michael Douglas a fost diagnosticat in aceasta vara cu cancer la gat in stadiul patru, iar din luna septembrie a inceput tratamentul de chimioterapie.

Pe de alta parte, tatal lui Michael Douglas, Kirk Douglas, a petrecut Ziua Recunostintei organizand o petrecere pentru saracii din Los Angeles si a declarat presei ca tocmai vorbise cu Michael cu o zi inainte si ca este in afara oricarui pericol.