Connect with us

Stiri externe

Michael J. Fox, în scaun cu rotile la BAFTA. Cum arată acum actorul din Back to the Future!

Michael J. Fox are 61 de ani și a devenit celebru în anul 1985, odată cu lansarea trilogiei Back to the Furure. În 1991, el a fost diagnosticat cu Parkinson și de atunci se luptă cu această afecțiune. Duminică seara, la Premiile BAFTA 2024, actorul și-a făcut apariția în scaun cu rotile și a fost aplaudat minute în șir de colegii din industria cinematografică.

Publicat

pe

Michael J. Fox, în scaun cu rotile la BAFTA. Cum arată acum actorul din Back to the Future!

Michael J. Fox a fost protagonistul unui moment plin de emoție din cadrul Premiilor BAFTA 2024. El a decernat trofeul pentru cel mai bun film producției „Oppenheimer”.

Actorul, diagnosticat cu Parkinson de mai bine de treizeci de ani, a fost adus pe scenă în scaun cu rotile. Colegii săi din industria cinematografică l-au aplaudat minute în șir, în picioare.

Michael J. Fox a devenit celebru odată cu rolul său principal din trilogia Back to thr Future. Un an după lansarea ultimului film din serie, el a fost diagnosticat cu Parkinson. Pe atunci, starul avea doar 29 de ani, iar această boală a însemnat sfârșitul carierei sale în film.

Actorul și-a deschis propria fundație și și-a dedicat viața găsirii unui tratament pentru boala care îl macină. Nu doar pe el, ci și pe mulți alți oameni.

„Filmul aduce oamenii împreună. Nu contează cine ești și de unde vii. Acesta este motivul pentru care spunem că cinematografia este magică. Îți poate schimba viața”, a spus el pe scena BAFTA.

Michael a fost însoțit la gală de soția sa, Tracy Pollan. Cei doi sunt căsătoriți din 1988 și au împreună patru copii.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *