Connect with us

Stiri externe

Michael Jackson a fost omorat! O spune fiica lui, Paris!

Singura fiica a lui Michael Jackson, Paris, de 18 ani, si-a inceput cariera in zona divertismentului si vrea sa lamureasca zvonurile despre viata tatalui ei. Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, a vorbit despre moartea prematura a lui Michael Jackson si a explicat de ce are suspiciuni privind circumstantele acesteia.

Publicat

pe

Paris Jackson a declarat revistei ca este „absolut” convinsa ca tatal ei a fost ucis. „Pentru ca este evident. Toate indiciile duc spre asta”, a spus ea. „Pare o teorie a conspiratiei totale si suna ca o porcarie, dar toti fanii adevarati si cei din familie stiu asta. A fost un scenariu. A fost un rahat”, a adaugat Paris. Mai mult, ea spune ca tatal ei spunea adesea ca unii oameni sunt „gata sa-l ia”.

jackson

Paris a mai declarat ca „multi oameni” il voiau mort pe Michael Jackson si ca ea inca vrea dreptate in acest caz: „Categoric ca vreau dreptate, dar este un joc de sah. Si voi incerca sa joc sah asa cum trebuie. Si asta este tot ceea ce pot spune in acest moment”.

Ea este de asemenea furioasa pe promoterii din Londra ai marii reveniri a lui Michael Jackson, deoarece crede ca ei l-au extenuat in timpul repetitiilor. Promoterii, AEG Live, lucreaza si cu Justin Bieber, iar Paris spune ca a vazut cat de obosit era si ca „se teme” pentru el. AEG Live a refuzat sa comenteze. Insa dincolo de orice, Paris Jackson il invinovateste pe Dr. Conrad Murray pentru ca l-a facut pe Michael dependent de propofol, substanta antestezica din cauza careia a si murit.

In restul interviului, Paris isi apara tatal, spunand ca ea crede ca el era nevinovat in cazul acuzatiilor de molestare a copiilor cu care s-a confruntat. Totodata, ea a pus punct oricaror speculatii conform carora Michael Jackson nu ar fi tatal ei biologic.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *