Connect with us

Evenimente

Cum a petrecut Michelle Obama la aniversarea a 50 de ani

Pe data de 17 ianuarie, Michelle Obama a implnit 50 de ani, ocazie cu care i-a fost pregatita o petrecere surpriza la Casa Alba. Si cu toate ca s-a pastrat o maxima discretie cu privire la acest eveniment, presa internationala a reusit sa afle cate ceva despre exclusivista petrecere.

Publicat

pe

michelle-obama-birthday

Weekend-ul acesta, Prima Doamna a Statelor Unite, a schimbat prefixul! Michelle Obama a implinit 50 de ani, ocazie cu care a fost organizata la Casa Alba o petrecere de zile mari, cu foarte multe staruri pe metru patrat. Printre cei mai de seama invitati la exclusivista sindrofie s-au numara Magic Johnson, Stevie Wonder, Samuel L. Jackson si Gayle King.

Atmosfera a fost una extraordinara, intretinuta de artisti precum Beyonce si John Legend.

michelle-obama-birthday1

Inainte de marele eveniment, Barack Obama a preferat sa pastreze discretia cu pivire la petrecerea organizata in cinstea sotiei sale, dorindu-si cel mai probabil ca Prima Doamna sa nu afle prea multe detalii dinainte, astfel incat sa fie luata prin surprindere in seara cea mare.

Mai mult decat atat, vineri, Presedintele Obama i-a transmis sotiei sale o urare prin intermediul Twitter-ului. „La multi ani! Iti multumesc pentru tot ceea ce faci”, a scris el pe reteaua de socializare.

Se pare ca invitatii au fost incurajati sa poarte incaltaminte cat mai comoda si sa manance inainte de a participa la importantul eveniment.

michelle-obama-birthday2

Si, cu toate ca misterul a fost cuvantul de ordine in cazul acestui eveniment, Barack Obama a vorbit totusi despre unul dintre cadourile pe care i le-a facut sotiei sale. Este vorba despre o saptamana de extra-vacanta in Hawaii de care Michelle Obama s-a putut bucura dupa cele 15 zile petrecute in aceeasi locatie exotica impreuna cu intreaga familie.

„Am fost aici pentru ziua de nastere a Primei Doamne, asta a fost elementul esential al serii. Presedintele a tinut un discurs emotionant despre ea, iar apoi a cantat Beyonce”, a dezvaluit muzicianul Smokey Robinson dupa incheierea petrecerii de la Casa Alba.