Connect with us

ADPM Beauty

Mihaela Borcea, povestea unei femei de succes! Conduce clinica de infrumusetare cu un concept unic in Romania!

Pentru ca ea insasi este o femeie extrem de activa si totodata foarte interesata de propriul aspectul fizic, dar si de starea sa de sanatate, Mihaela Borcea a creat in urma cu mai multi ani un spatiu extraordinar, dedicat celor ce isi doresc sa-si imbunatateasca aspectul fara interventii chirurgicale. Este vorba despre Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic, locul in care gasiti cei mai buni specialisti in domeniul frumusetii si tratamente de ultima generatie testate si aduse in Romania de Mihaela direct de la cele mai mari targuri de beauty ale lumii.

Publicat

pe

retouching: Octavian Untila / DVUO.ro

Mihaela Borcea este o femeie de afaceri care a cunoscut succesul gratie faptului ca este extrem de dedicata si nu alege sa isi petreaca timpul la shopping sau in vacante exclusiviste in vreme ce altii ii conduc business-urile. Din contra, se ocupa intotdeauna personal de bunul mers al lucrurilor si se informeaza permanent pentru a fi la curent cu toate noutatile pe care apoi le implementeaza in afacerile sale.

receptie-michelle-anti-ageing-and-dental-clinic-copy_um8p

De departe, cel mai aproape de sufletul ei business este clinica de infrumusetare Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic, un spatiu destinat frumusetii si sanatatii. Nu este un simplu salon de infrumusetare, ci un loc in care clientii gasesc cele mai noi inovatii in materie de de beauty, pot apela la tratamente de ultima generatie ce ii ajuta sa-si mentina trupul armonios si sanatos.

iyashi-dome-mihaela-borcea1

Personalul este unul cald si intotdeauna dispus sa ofere cele mai bune sfaturi, iar paleta de tratamente exclusiviste este in continua dezvoltare, intrucat Mihaela Borcea merge mai mereu la marile targuri de frumusete ale lumii pentru a aduce la dispozitia clientilor ei tot ce este mai bun. In plus, specialistii de la clinica Michelle sunt permanent trimisi peste hotare, la cursuri de specializare, astfel incat talentul si priceperea lor sa fie ajutate sa se dezvolte.

mihaela-borcea-ritual-baie-cleopatra

Printre serviciile de cea mai inalta calitate se gaseste si un concept unic in Romania. Este vorba despre camera VIP, un spatiu de lux in care cei ce-si doresc cateva ore de rasfat isi pot face deodata toate tratamentele dorite, fie ca este vorba despre coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaje sau tratamente corporale. Tot aici se afla si “baia Cleopatrei”, mai exact baia cu lapte si miere in care legenda spune ca insasi Celopatra se scufunda zilnic pentru a fi mereu frumoasa si seducatoare.

banner-camera-vip-full_a3wi

Urmand principiul conform caruia frumusetea porneste din interior, specialistii de la Michelle imbina tehnici medicale ultramoderne cu tratamente de infrumusetare, avand rezultate extraordinare.

Advertisement

vip-room-michelle

In urma cu doar doua saptamani, Mihaelei Borcea i-a fost inmanat premiul de excelenta “Frumusete pentru femei”, in cadrul Galei Nova Tv.