Connect with us

ADPM Business

Mihaela Borcea te ajuta sa organizezi cele mai fastuoase evenimente!

Mihaela Borcea isi dezvolta aria de activitate in afaceri. Pe langa salonul de infrumusetare pe care il detine, s-a ocupat indelung de parcul acvatic Magic Place Dambovita, iar acum va prezenta la Romexpo, incepand de maine, complexul Magic Place Events, cu patru saloane de lux pentru evenimente.

Publicat

pe

mihaela-borcea

Mihaela Borcea isi dezvolta in permanenta aria de activitate in domeniul afacerilor. Pe langa faptul ca detine un salon de infrumusetare, Mihaela se ocupa de un complex cu patru saloane de lux pentru evenimente. Magic Place Events este situat in incinta Aqua Parcului Magic Place Crangasi, singurul de aceste dimensiuni din Bucuresti.

Complexul Magic Place Events se intinde pe o suprafara de peste 4.400 de metri patrati, dintre care 200 sunt insumati doar de cele patru saloane de evenimente. In plus, locatia dispune si de un spatiu de parcare cu peste 400 de locuri.

magic-place-events

Dincolo de facilitatile absolut exceptionale si dotarile de ultima ora pe care complexul le pune la dispozitia organizatorilor de evenimente, Magic Place Events vine cu un concept unic pe piata de profil din Bucuresti.

Clientii sunt invitati sa descopere magia timpului intr-un spatiu destinat tuturor gusturilor, care acopera intreaga gama de servicii, personalizate in functie de buget.

Cele patru sali de evenimente au fost gandite pentru a-si purta gazdele si invitatii in lumea magica a perioadelor reprezentative din istorie:

Advertisement

NAPOLEON-3

Salonul NAPOLEON – epoca imperiala, perioada petrecerilor fastuoase

CASABLANCA-2

Salonul CASABLANCA – perioada retro-vintage, reprezentativa pentru anii ’20 – ’30

R_MANHATTAN-1

Salonul MANHATTAN – perioada retro-moderna, epoca exploziei culturale americane

Salonul HOLLYWOOD – perioada moderna, exponentiala pentru societatea anilor 2000

Pentru mai multe detalii, Mihaela Borcea va asteapta, incepand de maine, 19 februarie 2015, de la ora 12.30, la standul nr. 51-52, organizat in incinta Targului de Nunti „Ghidul Miresei”, de la Romexpo.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *