Connect with us

ADPM Beauty

Mihaela Borcea, mai frumoasa pe zi ce trece datorita ritualului de baie al Cleopatrei!

Unul dintre secretele frumusetii si stralucirii afisate mereu de Mihaela Borcea il reprezinta “Ritualul de baie Cleopatra”, mai exact baia cu lapte si miere in care legenda spune ca insasi Celopatra se scufunda zilnic pentru a fi mereu frumoasa si seducatoare. Este vorba despre un tratament de lux ce are ca scop atat imbunatatirea vizibila a aspectului pielii, cat si cea a starii interioare de bine, un ritual ce poate fi urmat chiar la clinica de infrumusetare a Mihaelei Borcea, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic.

Publicat

pe

mihaela-borcea-ritual-baie-cleopatra

Mihaela Borcea pare ca infloreste pe zi ce trece si afiseaza intotdeauna o piele radianta si stralucitoare. Unul dintre secretele ei este ritualul intitulat “baia de lapte a reginei Cleopatra”, un tratament de lux ce poate fi urmat de orice femeie chiar la clinica de infrumusetare a Mihaelei, Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic.

Tratamentul prin excelenta “RITUALUL DE BAIE CLEOPATRA”, aur si diamante pentru armonia corpului si sufletului, are la baza baia cu lapte si miere. Beneficiile acesteui tratament de lux au fost descoperite inca din antichitate.

Legenda spune ca insasi Cleopatra se scufunda zilnic in acest amestec miraculos din care iesea si mai frumoasa, si mai seducatoare. Asa i-a cucerit pe cativa dintre cei mai inabordabili barbati ai acelor timpuri.

Actul principal al ritualului “baia de lapte a reginei Cleopatra” este un moment minunat de calmare si relaxare pentru client in adevaratul sens al starii de bine.

Actul urmator il reprezinta exfolierea cu scrub corporal de aur si diamante pentru sanatate, piele matasoasa, stralucitoare si plina de vitalitate. Aurul este sinonim cu luxul si rafinamentul, ideal in tratamentul anti-imbatranire, regenerare si lifting.

Advertisement

Urmeaza apoi un act cu totul deosebit, masajul corporal realizat cu un ulei pretios menit sa seduca si sa subjuge. Atmosfera calda, invaluita de ritualuri deosebite te deconecteaza instant, iar stresul cotidian se evapora ca prin minune, lasandu-ti corpul, mintea si sufletul intr-o armonie perfecta.

Masajul are multe efecte pozitive asupra organismului: te ajuta sa reduci durerile musculare sau articulare, previne oboseala si te ajuta sa elimini mai usor toxinele din organism. Totodata, masajul elimina stresul, stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui, dandu-ti o stare generala de bine.

Masca corporala este un alt act de rasfat pentru piele si nu numai. Namolul aplicat imbunatateste vizibil aspectul pielii si elimina retentia de lichide, reintinereste si regenereaza pielea, invaluindu-te intr-un confort emotional. La final, se aplica crema de aur LaCremerie care lasa pielea hidratata, catifelata si cu un efect de stralucire.

Totul se desfasoara intr-un decor romantic, relaxant, menit sa induca atingerea echilibrului si armoniei si pentru ca fiecare femeie sa sa simta ca o regina, cu o piele stralucitoare si un suflet odihnit.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *