Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Borcea – care este secretul succesului ei in afaceri

Desi in urma cu ceva vreme a traversat o perioada in care a infruntat mai multe necazuri, Mihaela Borcea a reusit sa o depaseasca, iar acum isi canalizeaza o mare parte din energie catre afacerile pe care le conduce cu succes. In plus, a slabit si arata foarte bine. Iata care este secretul ei!

Publicat

pe

mihaela-borcea-rudraksha

Nu reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca Mihaela Borcea a avut de infruntat, in urma cu ceva vreme, o perioada dificila a vietii sale. A reusit sa treaca insa peste necazuri, iar acum a revenit si conduce cu succes mai multe afaceri din diferite domenii. In plus, a slabit considerabil si atrage privirile cu noul ei look.

De departe, cel mai aproape de sufletul ei business este clinica de infrumusetare Michelle Anti-Ageing & Dental Clinic, un spatiu destinat frumusetii si sanatatii.

Mai mult, in vara anului trecut a inaugurat parcul acvatic Magic Place Crangasi, fostul strand din zona Crangasi, extins si reamenajat la standarde internationale.

Si nu se opreste aici, acum pregatind deschiderea complexului Magic Place Events, cu patru saloane de lux pentru evenimente.

mihaela-borcea-rudraksha1

Care este insa secretul succesului ei? Ei bine, poarta bratarile Power of Rudraksha by Cozy (email: bycozy@rusdraksha.ro, tel: 0731.001.313), bratari „magice” care o fac sa se simta la adapost de orice energii negative, sunt aducatoare de sanatate, ii aduc inspiratie si o ajuta sa ia intotdeauna cele mai bune decizii.

mihaela-borcea-rudraksha2

“Am marele noroc si marea placere de a purta bratarile Power of Rudraksha by Cozy. Chiar nu ma despart de ele niciodata, sunt ca un talisman pentru mine. Simt ca ma protejeaza si in tumultul vietii pe care-l duc, fara sa vreau, copiii, casa, clinica si multe alte activitati pe care le am, ma linistesc. Tinand cont ca sunt si anti-ageing, tratament cu care sunt familiarizata, clinica Michelle Anti-Ageing fiind prima clinica din Romania care ofera clientilor cele mai noi astfel de tratamente, le recomand din tot sufletul. Va pot spune ca simt faptul ca au puteri miraculoase. Personal pot sa spun ca viata mea s-a schimbat de cand le am la mana”, spune Mihaela Borcea.

mihaela-borcea-rudraksha3 mihaela-borcea-rudraksha4

Mihaela Borcea urmeaza acum terapiile Rudraksha, ce actioneaza asupra chakrelor ce stau ca fundament pentru tranzitia de la suferinta, obstacole si confuzie in sanatate, succes si fericire. Pentru aceasta, alegerea terapiilor cu Rudraksha si a pietrelor semipretioase (pretioase), in functie de zodie, chakre blocate si dorinte, este esentiala, dar in acelasi timp metodologia purtarii, aranjarii si combinarii lor este de asemenea fundamentala.

mihaela-borcea-rudraksha7

mihaela-borcea-rudraksha6