Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Geoană a sărbătorit 60 de ani. Ce vedete au participat la petrecere!

Mihaela Geoană a schimbat prefixul anul acesta. Soția lui Mircea Geoană a împlinit 60 de ani pe 26 februarie, dar și-a sărbătorit ziua de naștere abia acum, la un restaurant de lux din București. Iată ce vedete au participat la petrecere!

Publicat

pe

Mihaela Geoană a sărbătorit 60 de ani. Ce vedete au participat la petrecere!

Mihaela Geoană a împlinit 60 de ani luna trecută, pe data de 26 februarie. Și-a serbat ziua însă mai târziu, într-una din serile trecute. Petrecerea aniversară a fost organizată la un restaurant de lux din București.

Cei mai apropiați prieteni și membrii familiei i-au fost alături soției lui Mircea Geoană la petrecerea pentru ziua de naștere.

Decorul a fost unul atent ales, iar atmosfera una extrem de frumoasă, spre bucura invitaților la eveniment.

Printre aceștia s-au numărat și nume cunoscute precum Andreea Esca sau Camelia Șucu. Nu au lipsit, bineînțeles, nici soțul Mircea Geoană sau fiica Ana Geoană alături de viitorul ei soț american.

Momentul tortului a fost unul cu totul special, la care doamna Geoană a avut alături cele mai dragi persoane.

Fiica lui Mircea Geoană, Ana, este stabilită deja de mai mulți ani în Statele Unite, acolo unde și-a întâlnit marea dragoste. Este vorba despre Garrett Cayton, un fost coleg de facultate cu care s-a logodit anul trecut. Nunta va avea loc chiar anul acesta. Fericitul eveniment este programat pentru 27 august 2023, la Veneția.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *