Connect with us

News

Mihaela Radulescu: “Nu ma intorc la Antena !”

Mihaela Radulescu infirma zvonurile recente cum ca s-ar intoarce la Antena 1. Vedeta filmeaza in avans cateva editii speciale ce vor fi difuzate in toamna si spune ca nu are contract permanent cu postul din Baneasa.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu a fost zarita la Romexpo filmand, in studiourile Antena 1, cateva emisiuni de divertisment. Imediat dupa, a aparut stirea ca s-ar intoarce la Antena 1, fiindu-i dor de televiziune.

Vedeta infirma acum aceste zvonuri spunand ca filmeaza doar cateva editii speciale ale unei emisiuni ce vor fi difuzate in toamna. 

„Tocmai am avut discutia cu Antena 1 si s-a stabilit ca ce filmam acum nu se difuzeaza din vara, ci din toamna.
Vor fi 4 editii speciale si eventual inca 4 daca ne place ce iese. Nu este un proiect permanent si nici nu va fi, asta e sigur, pentru ca eu nu imi doresc asta.

Nu ma intorc la Antena si nici nu ma mut in Romania. Fac doar doua drumuri si trag toate emisiunile pentru toamna. Va fi divertisment de calitate.

Nu stiu inca daca emisiunea se va difuza sambata sau duminica, insa va fi sigur in weekend”, a declarat Mihaela Radulescu pentru Click.

Mihaela Radulescu a parasit postul Antena 1, ca si vedeta full time, in 2009 cand a decis sa se retraga la Monaco unde sa isi creasca baiatul intr-un mediu sanatos, departe de intruziunea presei.